30 Euro Hotels

30 euro hotels Utrecht

Utrecht is een van de oudste steden in Nederland. Doordat de stad een belangrijke historische centrum bezit, zijn er ook een groot aantal prachtige bezienswaardigheden in de stad te vinden. Hierdoor is de stad zeer geschikt om te bezoeken door middel van een verblijf in een 30 euro hotel. De lage prijs van de kamers maken het mogelijk om langer in deze bijzondere stad te verblijven.

Het bekendste monument, het symbool van Utrecht, is de Domtoren. Het is ook mogelijk om de toren te beklimmen, waarna men een prachtig uitzicht heeft over de stad. Naast deze bijzondere toren zijn er ook veel kerken in de stad te vinden. De Geertekerk bijvoorbeeld, die nu dienst doet als appartementencomplex, is een prachtig voorbeeld. Naast deze kerk is de Jacobikerk ook een prachtig voorbeeld van middeleeuwse architectuur. Ook de prachtige Janskerk is een bezoek waard. Deze kerk, die in de 11e eeuw gebouwd werd, wordt nog steeds gebruikt voor kerkdiensten; elke zondag kan men er een bijwonen. De Pieterskerk, die in het oostelijke deel ligt, is ook het noemen waard. Deze kerk is de best bewaarde kerk in Utrecht. De Nicholaaskerk, een van de vier parochiekerken in Utrecht, is ook een goed voorbeeld van een goed bewaarde kerk. Verder is de Sint Augustiniuskerk, die in 1840 werd ingewijd, ook een bezoek waard. Deze kerk was de eerste rooms katholieke kerk in Utrecht.

Utrecht

Midden in Utrecht bevindt zich de Hofje aan de Mariaplaats. Het is een oase van rust in de drukke stad, en is daarom erg in trek onder stadsbewoners. In het centrum van Utrecht kan men ook de Lepelenburg vinden. Deze groene weide is net als de Hofje aan de Mariaplaats een populaire ontmoetingsplek voor de stadsbewoners, vooral op mooie dagen. Verder is de Maliebaan, een laan met een rijke geschiedenis, die een scheiding vormt tussen twee grote Utrechtse wijken, ook een mooie plek om te bezoeken. Er is er altijd wel wat te doen. Als laatste ligt ten noorden van het Wilhelminapark een prachtig Rosarium. Zowel het park als het Rosarium zijn erg mooi, en dit maakt ze tot een plek die u bezocht moet hebben als u in Utrecht bent.

Kortom: Utrecht is een hele bijzondere stad. De rijke historie zorgt ervoor dat de stad volstaat met historische gebouwen, en dit maakt het een leuke stad om te bezoeken. De 30 euro hotels zorgen ervoor dat u meer kunt genieten van uw verblijf in Utrecht doordat er meer geld overblijft voor leuke dingen. Boek nu voordelig een 30 euro hotel in Utrecht!

Meer informatie over 30 euro hotels en de bezienswaardigheden in populaire Nederlandse steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen.

,