30 Euro Hotels

30 euro hotels Rotterdam

Om Rotterdam echt goed te leren kennen, moet u er meerdere dagen verblijven. De 30 euro hotels zijn dan ook een uitstekende keuze als u de stad wilt bezoeken. Ze zijn als het ware een uitvalspunt waaruit u de stad kunt gaan verkennen. Rotterdam kent vele plekken die u zeker een keer in uw leven gezien moet hebben en is dus zeker een bezoek of twee waard.

De meest bekende bezienswaardigheid in Rotterdam is toch wel de Erasmusbrug. Deze brug staat altijd op alle postkaarten waarop Rotterdam vermeld is. De 808 meter lange brug, met als bijnaam ‘de zwaan’, is daarom zeker een bezoek waard. In Rotterdam kunt u ook een van de bekendste dierentuinen van Nederland vinden: Blijdorp. In deze bijzondere dierentuin kunt u kennis maken met meer dan 700 verschillende diersoorten. Hierdoor staat Blijdorp bekend als een van de mooiste dierentuinen van Europa. Een andere plek die leuk is om te bezoeken, is de Kop van Zuid. Dit voormalige havengebied, gelegen op de zuidoever, is als symbool komen te staan voor de emigratie naar Amerika die in de 19e en 20e een plaatsvond. Tegenwoordig is het vooral een plek waar u moderne architectuur kunt vinden. Voor voetballiefhebbers is de Kuip een plek die u niet moet missen als u in Rotterdam bent. Dit stadion, het thuis van de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord, is het grootste voetbalstadion van Nederland.

Rotterdam

Een andere plek die u moet bezoeken is de Oude Haven. Deze haven, de oudste haven van Rotterdam, dateert uit de veertiende eeuw. Hierdoor wordt deze omgeven door allerlei historische gebouwen, maar ook door moderne architectuur. Een andere bijzondere haven is de historische Delfshaven. Deze haven staat bekend om haar rijke geschiedenis. De haven was voor een tijdje zelfs een zelfstandige stad. Delfshaven heeft ook gediend als een VOC werf waar een groot aantal schepen zijn gebouwd. Het is dus zeker een bezoek waard. Het hoogste gebouw van Rotterdam, de Euromast, is zeker ook een bezoek waard. Op een heldere dag kan men zelfs 40 km ver kijken en de Noordzee op de horizon zien. Als laatste zijn de Kubuswoningen een interessante plek om te bezoeken. Deze woningen, die een unieke vormgeving bezitten, zijn een populaire trekpleister in Rotterdam.

Kortom: Er is altijd wel wat te doen in Rotterdam. De stad is zo groot, dat er teveel bijzondere plekken zijn om op te noemen. Een 30 euro hotel is daarom perfect voor deze stad. U kunt het geld dat u heeft bespaard gebruiken om de stad verder te verkennen. Boek nu voordelig een 30 euro hotel in Rotterdam!

Meer informatie over 30 euro hotels en de bezienswaardigheden in populaire Nederlandse steden: Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen.

,