30 Euro Hotels

30 euro hotels Den Haag

Den Haag is zeker een bezoek waard. De stad kent vele bezienswaardigheden en het is daarom erg interessant om er een keer langs te gaan. Het is ook dé perfecte stad om een 30 euro hotel te boeken. De lage prijs van het hotel maakt het mogelijk om meer te kunnen genieten van het verblijf in Den Haag.

Het bekendste bezienswaardigheid in Den Haag is toch wel het Paleis Noordeinde. Het Paleis is altijd een thuis geweest voor de regerende vorst of stadhouder. De laatste bewonder was Willem de Zwijger. Het gebouw brengt een stukje geschiedenis met zich mee en is daarom zeer de moeite waard om te bezoeken.
Verder is het Binnenhof een interessante plek om te bezoeken. De plek is vooral de moeite waard omdat hier de belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis afspeelden. Het Museum de Gevangenpoort is ook een bijzondere plek. Hier kan men als het ware een wandeling maken door de historie van het Nederlandse recht. Het Vredespaleis is ook een bijzonder gebouw. Het staat symbool voor de samenwerking tussen Nederland en de Verenigde Staten en is daarom zeer de moeite waard om ooit bezocht te hebben.

Den Haag

Het Museum Beelden aan Zee, dat gelegen is in een van de drukste toeristische centra in Nederland, is ook de moeite waard om een keer bezocht te hebben. Het is een plek vol bijzondere standbeelden, waar ook rondleidingen te krijgen zijn. Op de Den Haagse badplaats Kijkduin vindt men de Walk Of Love. Dit is een bijzondere boulevard omdat de ondergrond bestaat uit ‘liefdestegels’, met elk een ander liefdesbericht.

Bij de duinen van Kijkduin kunt u ook het Hemels Gewelf vinden. Dit landschapkunstwerk, 30m bij 40m groot, is gemaakt om vanuit die plek de hemel te bekijken. Het is een van de meest populaire kunstwerken in Den Haag. U kunt verspreid over Den Haag verschillende ‘hofjes’ vinden, waar 150 jaar geleden het grootste deel van de bevolking leefde. Den Haag telt meer dan 100 verschillende hofjes en kan daarom een ‘hofstad’ worden genoemd. Het laatste bijzondere bezienswaardige gebouw is de Watertoren Scheveningen. Dit gebouw, gebouwd voor het winnen van drinkwater, is een bijzondere plek om te bezoeken.

Kortom: Den Haag is een interessante stad. Er zijn talloze kunstwerken en bezienswaardigheden te vinden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Met een 30 euro hotel wordt dit nog makkelijker om te doen omdat u geld over zult houden door de goedkope hotelkosten. Boek nu voordelig een 30 euro hotel in Den Haag!

Meer informatie over 30 euro hotels en de bezienswaardigheden in populaire Nederlandse steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen.

,