30 Euro Hotels

30 euro hotels Amsterdam

Amsterdam is een mooie stad. De 30 euro hotels in Amsterdam zijn daarom uitermate geschikt voor de meeste vakantiegangers. De hotels zijn niet alleen goedkoop, maar ze bieden ook uitstekende kamers en andere faciliteiten aan hun bezoekers. Amsterdam zelf is een toplocatie om te overnachten. De stad kent vele bezienswaardigheden die u kunt bezoeken.

Het meest bekende bezienswaardigheid van Amsterdam is toch wel het rijksmuseum. Dit museum, het grootste en belangrijkste museum van Nederland, is in 2009 na een glorieuze verbouwing weer geopend voor bezoekers. Het museum is door de grote collectie van topstukken zeker een aanrader. Een ander groot en bekend museum in Amsterdam is het Van Gogh museum. Dit museum bevat de grootste collectie van de werken van Vincent Van Gogh in de wereld. Het is dus uitermate interessant om het een keer te bezoeken. Als laatste is het Amsterdams Historisch museum zeker een bezoek waard. Dit museum vertelt het verhaal van hoe de stad van een klein vissersdorpje uitgroeide tot de hoofdstad van Nederland.

Amsterdam

Het volgende bekende gebouw in Amsterdam is het Anne Frank huis, of het achterhuis. Dit gebouw is wereldberoemd geworden door het dagboek van Anne Frank. Nu is er een museum gevestigd waar u kunt zien hoe het was om er ondergedoken te zijn. Naast het achterhuis is de Begijnhof een van de meest bekende gebouwen van Amsterdam. In de drukke stad is dit gebouw als een oase van rust. De straat wordt door veel Amsterdammers gezien als de mooiste straat van Amsterdam. Een andere plek waar u geweest moet zijn als in Amsterdam bent is de Albert Cuypmarkt. Deze markt is als een spiegel van Amsterdam, een multiculturele samenleving in het klein. Het aanbod is dan ook enorm. De Jordaan is ook een leuke plek om te bezoeken. De voormalige arbeidsbuur is nu een moderne wijk vol plaatsten waar u uit kunt gaan. Over uitgaan gesproken, Amsterdam is een uitstekende plek om een avond door te brengen. De traditionele plekken zijn onder andere het Rembrandtplein en het Leidseplein. Om Amsterdam echt goed te leren kennen, moet u eens een rondvaart nemen door de stad. U kunt niet alleen kiezen voor een ‘gewone’ rondvaart, maar ook een rondvaart met muziek of een diner.

Kortom: Amsterdam is een geweldige plek om te bezoeken. Als u een 30 euro hotel boekt blijft er ook nog genoeg geld over om de stad goed te leren kennen en de verschillende bezienswaardigheden te bezoeken. Boek nu voordelig een 30 euro hotel in Amsterdam!

Meer informatie over 30 euro hotels en de bezienswaardigheden in populaire Nederlandse steden: Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen.

,